What is Ziggo?

Ziggo is een van de toonaangevende communicatie en entertainment dienstverleners voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert 9,8 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,2 miljoen televisie-, 3,1 miljoen internet- en 2,6 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees. Daarnaast levert Ziggo aan 179.000 abonnees mobiele telefoniediensten en hebben klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland (cijfers per 30 juni 2015). De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden. 
Ziggo is een dochteronderneming van Liberty Global, ’s werelds grootste internationale kabelbedrijf met activiteiten in 14 landen. Consumentenmerken die tot Liberty Global behoren zijn Ziggo, Virgin Media, UPC, Unitymedia, Telenet, VTR en Liberty.

 

 

Read more>

Ziggo in the Society

Televisie, internet en telefonie spelen een belangrijke rol in het leven van miljoenen mensen. De digitale wereld biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van werk, economische groei en persoonlijke ontplooiing. We willen deze mogelijkheden daarom voor iedereen beschikbaar maken.

Read more>
Sluit